Month: м.г

Important-Announcement.png-2-1024x663-1

Работен план за објавување на вториот повик за ИПА Програма за прекугранична соработка Србија-Северна Македонија 2016 – 2020

Министерството за финансии, Секторот за склучување договори и финансирање на програми финансирани од ЕУ, на Република Србија го објави Работниот план ...

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.