Заедничкиoт технички секретаријат – Лесковац

Заедничкиот Технички секретаријат на Програмата
Трг револуције 45
II спрат, канцеларија 10
16000 Лесковац
Србија

Биљана Станковиќ
Шеф на Заедничкиот технички секретаријат за ИПА Програмата за прекугранична соработка Србија – Северна Македонија
+381 63 423 437
biljana.stankovic@rs-mk.org

Виолета Станковиќ 
Проектен Службеник Специјализиран во Областа на Финансии на Заједничкиот технички секретаријат за ИПА Програмата за прекугранична соработка Србија – Северна Македонија
violeta.stankovic@rs-mk.org 

 

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.