Настани

Worshop-1

Одржани работилници на тема „Подготовка на предлог проекти за Програмата за прекугранична соработка Србија-Северна Македонија

Еднодневни работилници на тема „Подготовка на предлог проекти за ИПА Програмата за прекугранична соработка 2021-2027“ се одржаа во Лесковац на...

LFA

Покана за учество на работилница

„Подготовка на предлог проекти за Програмата за прекугранична соработка“ Почитувани,            Министерството за европски интеграции на Владата на Република Србија...

IMG_4473

Создавањето инклузивна заедница е примарна цел во процесот на европската интеграција од самиот почеток, а намерата на оваа програма е да го подржи тоа со новата ИПА 3 Програма

На 26 Април Министерството за локална самоуправа организираше Инфо Ден по повод новата ИПА 3 програма за прекугранична соработка Србија-Северна...

Page 1 of 4 1 2 4

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.