Новости

193847309_104992945138273_2395292757630892370_n
Callforexpr

ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС

Министерството за европски интеграции на Република Србија, како договорен орган во соработка со Министерството за локална самоуправа на Република Северна...

EU_FLAG_NEW

Објавен е ВТОРИОТ повик за предлог проекти во рамките на Програмата за прекугранична соработка Србија-Северна Македонија 2016-2020

Министерството за финансии на Владата на Република Србија, во соработка со Министерството за европски интеграции на Владата на Република Србија...

Important-Announcement.png-2-1024x663-1

Известување за продолжување на рокот за Конкурс за проектен службеник во Заеднички технички секретаријат, Лесковац во рамки на ИПА II Програмата за прекугранична соработка Србија-Северна Македонија 2016-2020

Ве известуваме дека Министерството за европски интеграции на Република Србија како оперативна структура на ИПА Програмата за прекугранична соработка Србија...

Important-Announcement.png-2-1024x663-1

Оглас за ангажирање на проектен службеник во Заеднички технички секретаријат, Лесковац во рамките на ИПА II CBC Програмата Србија-Северна Македонија 2016-2020

Министерството за европски интеграции на Република Србија како оперативна структура на ИПА Програмата за прекугранична соработка Србија – Северна Македонија...

Important-Announcement.png-2-1024x663-1

Работен план за објавување на вториот повик за ИПА Програма за прекугранична соработка Србија-Северна Македонија 2016 – 2020

Министерството за финансии, Секторот за склучување договори и финансирање на програми финансирани од ЕУ, на Република Србија го објави Работниот план...

Worshop-1

Информативна работилница: „Подготовка на предлог-проекти за Програмата за прекугранична соработка“

Министерството за европска интеграција на Република Србија и Министерството за локална самоуправа на Република Северна Македонија, со техничка поддршка на...

MEI_vertikalni-identitet_ENG

Јавнa консултација во врска со програмирањето на ИПА III Програмата за прекугранична соработка Србија – Северна Македонија 2021-2027 година

Почитувани, Полека влегуваме во последната фаза на подготовка на Програмата за прекугранична соработка ИПА III Србија - Северна Македонија за...

Page 1 of 2 1 2

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.