Emrah Choti

Emrah Choti

Објавен е ВТОРИОТ повик за предлог проекти во рамките на Програмата за прекугранична соработка Србија-Северна Македонија 2016-2020

Министерството за финансии на Владата на Република Србија, во соработка со Министерството за европски интеграции на Владата на Република Србија и Министерството за локална самоуправа на Владата на Република Северна...

Read more

Инфо Сесии за првиот повик за предлози – Соопштение и апликација

Министерството за финансии на Република Србија, Секторот за склучување договори и програми Финансирани од Сретства на Европската Унија, во соработка со Министерството за европски интеграции на Владата на Република Србија...

Read more

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.