Контакт


View Larger Map

Заедничкиот Технички секретаријат на Програмата
Трг револуције 45
II спрат, канцеларија 10
16000 Лесковац
Србија

office@rs-mk.org

Новица Церовић
Шеф на Заједничкиот технички секретаријат
+381 60 0616970
novica.cerovic@mei.gov.rs

Биљана Станковић

Проектен Службеник
+381 60 0616971
biljana.stankovic@rs-mk.org
Министерство за европска интеграција на Република Србија

Немањина 34, 11000 Белград

МЕИ
Координатор на програмата
+381 11 3061164
 


View Larger Map

ЗТС/Антена Куманово
ул. Гоце Делчев, Трг Нова Југославија
Куманово

+389 31 443 401 

Северна Македонија

Емрах Чоти
Проектен Службеник Специјализиран во Областа на Финансии
+389 72 802 525
emrah.coti@rs-mk.org

Министерство за локална самоуправа Република Северна Македонија

ул. Кирил и Методиј 54, Скопје 1000

Goran Pinza
Програмски службеник
+38975572037
pinzagoran@hotmail.com

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.