More Information

Organisation
Регионален центар за соработка СПЕКТАР
Contact Person
Методи Цветковски
Information about the organisation
Здружението РЦС "СПЕКТАР" е основано во 2000 година со главна цел за промовирање на граѓански иницијативи во областа на економскиот развој, образованието, културната размена и екологијата. Има повеќегодишно искуство во реализација прекугранични ИПА проекти Бугарија-Македонија, претежно во делот на економски развој, претприемништво и туризам.
Short description of the project idea
Website
www.spectar.og.mk
E-mail
spectar.kp@gmail.com
Telephone
+389 78-323-379
Delete Record

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.