Пребарување на партнери

Претрага:
ОрганизацијаДатум е снименТематски приоритет 1:Тематски приоритет 2:Повеќе
Community Development Initiatives (CDI) in North Macedonia 11/08/2019 1.2: Развој на инклузивно општество 2.2: Поттикнување на заеднички системи за управување со ризици во природни и културни локации, како и населени места, вклучувајќи природни незгоди или подготвеност за итни случаи. >>
УГ Еколошко друштво "Бујановац" 09/26/2019 2.2: Поттикнување на заеднички системи за управување со ризици во природни и културни локации, како и населени места, вклучувајќи природни незгоди или подготвеност за итни случаи. >>
Здружение за планинарење и заштита на планината КОЗЈАК 2013 Куманово 09/24/2019 2.1: Мобилизирање на културните и природните ресурси за заеднички развој на одржливи туристички производи и дестинации >>
Регионален центар за соработка СПЕКТАР 09/08/2019 2.1: Мобилизирање на културните и природните ресурси за заеднички развој на одржливи туристички производи и дестинации >>

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.