Month: м.г

UKBTS logo (1)

ДОЗНАВАЈТЕ КАКО ДА ГО ПОДГОТВИТЕ ВАШИОТ ПРОЕКТ И АПЛИЦИРАТЕ НА ПОВИК ШТО ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН ОВАА ГОДИНА ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЗА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА СРБИЈА-СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Министерството за европски интеграции на Владата на Република Србија и Министерството за локална самоуправа на Република Северна Македонија, со техничка ...

IMG_1504

ЕУ го поддржува развојот на образованието и туризмот во Лесковац, ја продолжува соработката и во заштитата на животната средина

Шефот за соработка на Делегацијата на Европската унија (ЕУ) во Србија, Никола Бертолини и градоначалникот на Лесковац, Горан Цветановиќ, денеска ...

blob

Jавен повик за финансирање и суфинансирање на проекти во областа на информирање за Европската Унија и европската интеграција на Србија

Министерството за Европска Интеграција, по повод Европски Ден, на 9 мај, објави јавен повик за финансирање и ко-финансирање на проекти ...

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.